Service

Almindelig fodbehandling

Fodbad med krydderurter, korrekt negleklipning og slibning af negle ,så der ikke er nogle skrarpe hjørner. Neglefalse og neglebånd rettes til og renses op. Hård og tør hud beskæres og slibes . Ligtorne fjernes - råd og vejledning gives, i hvorfor de er opstået. Lækker creme svarende til hudens trofik smørres grundig og masseres ind i huden på fødderne.

Diabetiker – sukkersyge 

Diabetes påvirker fødder så der blandt andet letter opstår sår, koldbrand og neuropati ( følelsesløshed) derfor bør du kontakte en fodterapeut, for at få undersøgt dine fødder for blodomløbet, følesans, fejlstillinger. Få en omhyggelig vejledning og undersøgelse af fødderne en gang om året ved en årstatus, som bliver sendt elektronisk til egen læge en gang om året. Diabtiker får tilskud til alle specialerne for at forbygge komplikationer.

Bøjlebehandling 

Smerter i og omkring neglen skyldes ofte, at neglen er nedgroet. Fodterapeuten kan sætte en neglebøjle på, som langsom retter neglen op. Bøjlen er en lille metaltråd, som formes efter neglens facon og limes ovenpå neglen. Dette optræk af neglen gør, at neglen langsom rettes op og bliver smertefri. Selve bøjlebhandling er smertefri og varer ca. 3 mdr. Bøjlen skal korrigeres hver 6 uge for at få den mest optimale behandling af neglen.

 

 

Top